Rättsnätet+ Miljö är en abonnemangstjänst som förutom svensk lagstiftning och svenska rättsfall inkluderar förarbeten, myndighetsföreskrifter och annan juridisk information från svenska och europarättsliga källor. I tjänsten ingår utökad information inom miljö- och arbetsmiljöområdet. För att underlätta för användaren finns ett stort antal korsreferenser som kopplar samman informationen.

Rättsnätet+ Miljö är särskilt lämplig för organisationer som arbetar med miljöledning och är eller siktar på att bli certifierade enligt ISO 14001, OHSAS 18001 eller ska miljödiplomeras. Med Notisum Rättsnätet+ Miljö kan du ha en eller flera laglistor som innehåller relevanta miljölagar och arbetsmiljölagar för er verksamhet. En laglista med miljölagar kan vara en del av ert miljöledningssystem för att säkerställa lagefterlevnad när ni genomför lagrevisioner.

Rättsnätet+ Miljö kostar för ett personligt abonnemang 7.900:- kr exkl moms per år. En anslutningsavgift på 860:- exkl moms tillkommer på första fakturan. Välj ”Abonnera Rättsnätet+ Miljö” för att teckna abonnemang direkt och få lösenord per mail omgående. För att prova på i två veckor och få en kostnadsfri guidning per telefon, välj istället ”Prova 14 dagar".

Information i Rättsnätets+ Miljö, utöver vad som finns i Rättsnätets ordinarie abonnemangstjänst:
  • Kommentarer till alla miljö- och arbetsmiljörelaterade regler: lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter.
  • Kommentarer till löpande miljö- och arbetsmiljörelaterade regeländringar.

Funktioner som hjälper dig med regelbevakningen:
  • Utbyggd och flexibel laglistefunktion med flera nya funktioner jämfört med standardutgåvan av Rättsnätet.
  • Tjänsten förklarar nya lagar och ändringar inom miljö- och arbetsmiljområdet, så att du lättare kan se hur de berör dig och din organisation.
  • Fri telefonsupport och hjälp att komma igång.